2286082273 6980318525 Σαντορίνη
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΛΙΓΝΟΣ GROUP | Μεταφορική Σαντορίνης | Μεταφορές & Μετακομίσεις Σαντορίνη


Με καθημερινά δρομολόγια Αθήνα - Σαντορίνη, η μεταφορική εταιρεία μας “ΛΙΓΝΟΣ GROUP”, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Επιλέγοντας την μεταφορική μας, για την μεταφορά των αντικειμένων σας, θα είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και απόλυτη συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.

Ο σύγχρονος ιδιότητος στόλος της εταιρείας μας καθώς και το μόνιμο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για κάθε μεταφορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Μεταφορές Εμπορευμάτων
  Μεταφορές Οικοσκευών - Μετακομίσεις
  Διανομές Αντικειμένων
  Ειδικές Μεταφορές (πιάνα, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.)
  Χύδην Μεταφορές
  Μεταφορές Μπαζών
 
 
 
 
 
Με τεχνογνωσία που αντλούμε τόσο από την εμπειρία μας στις μεταφορές όσο και από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, παρέχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες μεταφορών.

Οι μεταφορές των προσωπικών σας αντικειμένων ή των εμπορευμάτων σας, γίνονται με γνώμονα την ασφάλεια, την εμπρόθεσμη χρονικά εκτέλεση της μεταφοράς και την χαμηλή τιμολογιακή πολιτική εναρμονισμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες ενώ είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που στόχο έχουν την πλήρη και σωστή εξυπηρέτησή τους.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
Εξυπηρετούμε την Σαντορίνη και την Αθήνα.