2286082273 6980318525 Σαντορίνη
Facebook
 
 
 
ΛΙΓΝΟΣ GROUP
Μεταφορική Σαντορίνης | Μεταφορές & Μετακομίσεις Σαντορίνη


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΛΙΓΝΟΣ GROUP” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, δραστηριοποιείται εδώ και 3ης γενιές στις μεταφορές και στις μετακομίσεις προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Σαντορίνη και στην Αθήνα.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο οχημάτων, ο οποίος αποτελείται από φορτηγά με ανατρεπόμενη καρότσα, φορτηγά με μουσαμάδες και γερανούς, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε.

Πραγματοποιώντας καθημερινά δρομολόγια Σαντορίνη - Αθήνα και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η μεταφορική εταιρεία μας, αποτελεί ένας αξιόπιστος συνεργάτης που όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να αποτελεί την καλύτερη λύση στο χώρο.
 

 


 

 
 
Ασφάλεια - Αξιοπιστία - Ταχύτητα
 
Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την άμεση και οικονομική μεταφορά των αντικειμένων σας, στο σημείο που θα μας υποδείξετε και την στιγμή που τα χρειάζεστε.

Η μεταφορική εταιρεία μας είναι η μοναδική στις Κυκλάδες που διαθέτει τον απαραίτητο στόλο και μπορεί να αναλάβει μεταφορές βαρέων οχημάτων, άμεσα και οικονομικα.

Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα γερανοφόρα οχήματα, σας παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς και ανύψωσης βαρέων αντικειμένων, οικοδομικών υλικών κ.α. 

Στόχο μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών. Εγγυόμαστε σε κάθε περίπτωση την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και την άριστη συνεργασία μας μαζί σας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.
Εξυπηρετούμε την Σαντορίνη και την Αθήνα.